Αρχική Σελίδα

Jinan Wang Te Bei Equipment Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Ηλεκτρονική εκτατή μηχανή δοκιμής για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Ηλεκτρονική εκτατή μηχανή δοκιμής για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Οι μηχανές δοκιμής είναι ελαφρώς ακριβές, αλλά τα προϊόντα είναι καλά και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων φαίνεται καλός.

—— anil

Εξετάζω τόσους πολλούς ανθρώπους με τόσες πολλές χώρες, κανονικά οι περισσότεροι των προμηθευτών που δεν δίνουν την κατάλληλη απάντηση. θα κάνουμε περισσότερες επιχειρήσεις στο μέλλον.

—— anas

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  εξωτερικό εργοστάσιο για τη μηχανή δοκιμής universa, τη μηχανή δοκιμής συμπίεσης, την εκτατή μηχανή δοκιμής, την κάμψης μηχανή δοκιμής, τον ελεγκτή αντίκτυπου, κ.λπ.

  Jinan Wang Te Bei Equipment Co., Ltd.

   

   

   

  Εκτός από τα ανωτέρω κύρια προϊόντα, κατασκευάζουμε επίσης τη μηχανή δοκιμής συμπίεσης κάλυψης καταπακτών, τη μηχανή δοκιμής χαλάρωσης πίεσης, τη μηχανή δοκιμής συμπίεσης ακαμψίας δαχτυλιδιών, την οριζόντια εκτατή μηχανή δοκιμής, τη μηχανή δοκιμής αγκυροβολίου και τα εξαρτήματα και τα κοu'φώματά τους.

   

  μηχανή υλικής δοκιμής στο εργοστάσιο, συμπεριλαμβανομένης της καθολικής μηχανής δοκιμής, της εκτατής μηχανής δοκιμής, της μηχανής δοκιμής συμπίεσης, της μηχανής δοκιμής χαλάρωσης πίεσης, της μηχανής δοκιμής κάλυψης καταπακτών, της οριζόντιας εκτατής μηχανής δοκιμής, της μεγάλης μηχανής δοκιμής δοκιμής διαστημικής, κ.λπ.

   

  μερικά εξαρτήματα δοκιμής συμπεριλαμβανομένου του εκτατού εξαρτήματος βοηθητικής, κάμπτοντας δοκιμής δοκιμής, εξάρτημα δοκιμής κουράς, εξάρτημα δοκιμής φλούδας, puncutre εξάρτημα δοκιμής, εξάρτημα δοκιμής συμπίεσης, άλλο ειδικό εξάρτημα μπορούν να γίνουν σύμφωνα με τα διαφορετικά υλικά δοκιμής και τη μέθοδο δοκιμής.

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Jinan Wang Te Bei Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. sales

Τηλ.:: 86 18615632092

Φαξ: 86-531-87971277

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)